top of page

Etiquette

- Het kan tot 3 maanden duren vóór je gekoppeld wordt, maar gelukkig gaat dit in de meeste gevallen veel sneller. 

- Mocht je wensen hebben t.a.v. de koppeling dan kun je dit vermelden bij 'vragen/ opmerkingen'. Houd er rekening mee dat een koppeling in dat geval langer op zich kan laten wachten. 

- Meld je alleen aan als je sterk de intentie hebt om een jaar lang maandelijks briefcontact te hebben. Zodra je gekoppeld bent is er een penvriend die daar op rekent en uitkijkt naar jouw brieven.  
- Nadat je gekoppeld bent aan een penvriend schrijf je hem/ haar maandelijks een brief. Mocht dit een keer niet lukken, probeer dan toch een kort briefje te schrijven waarin je meldt dat de volgende brief nog even op zich laat wachten. 

- Het contact tussen jou en je penvriend beperkt zich tot de twaalf brieven. Op een ander moment of een andere manier afspreken kan als jullie beiden duidelijk hebben laten weten dit
 te willen. Wees expliciet over wat/ hoe en hoe vaak. Bij twijfel niet doen!  

- Wees discreet over wat jouw penvriend met jou deelt. Deel in ieder geval niks op sociale media.

- Voel je je onprettig bij wat de ander met jou deelt? Laat het hem/ haar weten. Of mail naar info@12brieven.nl voor ondersteuning.  

- Mocht een koppeling wegens overmacht vóór het ontvangen van een derde brief stoppen, dan heb je recht op een nieuwe koppeling. Stuur in dat geval een mail naar info@12brieven.nl

Aanmelden penvriend

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page