top of page

01

Hoe kan ik deelnemen?

Deelname aan Vriendschap in Twaalf Brieven start met de aanschaf van een penvriend-pakket. Daarin zit alles wat je nodig hebt om deel te nemen: een gids met schrijf-inspiraties, enveloppen, briefpapier en een link om gekoppeld te worden aan een onbekende brievenschrijver.

02

Met wie ga ik schrijven?

Wil je schrijven met iemand die je al kent dan kun je twee penvriend-pakketten aanschaffen (€ 49,75). Wil je schrijven met iemand die je nog niet kent, koop dan één penvriend-pakket (€ 28,50). Daarin zit een link waarmee je je kunt aanmelden voor iemand die zich net als jij heeft aangemeld en op zoek is naar iemand om twaalf brieven mee uit te wisselen. 

03

Hoe wordt er gekoppeld?

Het koppelen is behoorlijk willekeurig. Toch gebeurt het bijna nooit dat het niet klikt tussen penvrienden. Misschien is het geluk, misschien het lot, maar waarschijnlijk omdat penvrienden met een open hart en mind het contact aan gaan.  

04

Wat als mijn penvriend niet terug schrijft?

Mocht jullie briefwisseling door toedoen van jouw penvriend stoppen  vóór je de derde brief hebt ontvangen, dan heb je recht op een nieuwe koppeling. Stuur in dat geval een mail naar info@12brieven.nl

05

Wat als ik de brief aan mijn penvriend een keer niet op tijd kan versturen? 

Nadat je gekoppeld bent aan een penvriend schrijf je hem/ haar maandelijks een brief. Mocht dit een keer niet lukken, probeer dan toch een kort briefje te schrijven waarin je meldt dat de volgende brief nog even op zich laat wachten. 

06

Waarom kost het penvriend-pakket voor minima € 8,50?

Vriendschap in Twaalf Brieven is een uitstekende manier om iemand buiten je eigen bubbel te leren kennen. Het zou eeuwig zonde zijn als mensen vanwege de prijs niet kunnen deelnemen. Dit lagere bedrag jaagt (hopelijk) niemand weg, maar zorgt tegelijkertijd voor voldoende gevoel van commitment.  Mocht je hier anders over denken, stuur alsjeblieft een mail naar info@12brieven.nl

bottom of page